12 Şubat 2013 Salı

"Drogba'nın gelmesi büyük keyif"


AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Ankara DSİ Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Rixos Oteli'nde düzenlenen 'Genç Sporculara Destek Gecesi'ne katılan Hakan Şükür, "Zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferleri, dünya arenasında çok farklı bir imaj yarattı. Emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. Drogba'nın ülkemize gelmesi büyük bir keyif. Sayın başkanın ifadesine katılıyorum. İngiltere'de devam etme olasılığı olan bir oyuncuydu. Ne kadar formda, bu seneyi nasıl geçirir onu gördüğümüzde değerlendirebiliriz. Ama yaşın çok önemli olmadığını düşünüyorum. İsmiyle arkasından gelecek diğer forvetlere ayrı bir motivasyon aracıdır. Türk futboluna bir artı olarak düşünülmeli. Sneijder de çok değerli bir oyuncu. İki ismin de milli takımımıza da yansıyacak şekilde hareket edeceklerini düşünüyorum. Diğer oyuncuları motive edeceklerdir" dedi.

Temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarındaki performansıyla ilgili olarak Şükür, "Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe çok daha ileriki turlara devam eder. Benim bir hayalim var; Biri Şampiyonlar Ligi'nde diğeri UEFA Ligi'nde. İnşallah ikisini kazanıp Süper Kupa finalinde oynarlar" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: