5 Ocak 2012 Perşembe

13 yıldır boşu yok

Devre arası transfer tescil dönemi bugün resmen başladı. Galatasaray'da Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 12 kişilik transfer listesi hazırlanmasına karşın henüz net bir adım atılamadı.

Nitekim listede yer alan futbolcular, ya başka takımlarla el sıkıştı ya da yüksek maliyetleri bir türlü aşağı çekilemedi.

Teknik direktör Terim'in vetosuyla Reyes'in peşini bırakan, Kayserispor'un geri adım atmaması nedeniyle Amrabat'a imza attıramayan, Olcan ve Alper'i rakiplerine kaptıran sarı-kırmızılılar, son olarak Manisaspor Kulübü'nün 4 milyon euro bonservis bedeli istemesi üzerine Yiğit Gökoğlan'dan vazgeçme noktasına geldi.

Sabri'nin iyileşmesi ve genç Emre'nin üstün performansının da etkisiyle Galatasaray, devre arasını transfer yapmadan geçirebilir. Düşük bir ihtimal olarak gözükse de bu durum, Cimbom için 13 yıl sonra ilk kez yaşanacak.

1998-1999 sezonuna Boşnak asıllı forvet Milan Pecelj, Brezilyalı kaleci Taffarel, Gaziantepspor'dan Hasan Şaş, Trabzonspor'dan Tolunay ve Kartalspor'dan Burak Akdiş'i alarak başlayan sarı-kırmızılı ekip, kiralık oyuncuları Ufuk Talay ve İsmail Şenyüz'ü de geri almıştı.

Alt yapıdan Kerem İnan, Gürol Azer, Ümit Aydın ve Ali Keleşoğlu ile profesyonel sözleşme imzalayan Galayasaray, devre arasında ise sadece Florya'da yetişen isimler Orkun Usak ve Alper Tezcan'la kadrosunu takviye etmişti.

Hiç yorum yok: