21 Ekim 2011 Cuma

Bir Aydın Yılmaz klasiği !

Metin Oktay Tesisleri'ne henüz 9 yaşında adım atan, ancak 2005-2006 sezonunda Konyaspor'a attığı golden sonra ortadan kaybolan Aydın, ilginç geleneği bozmadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sürpriz bir kararla bu sezon 18 kişilik kadroya dahi almadığı Aydın Yılmaz'ı, istenen seviyede olmayan Riera'nın yerine Antalyaspor maçında 11'de sahaya sürdü.

Ancak alt yapıdan yetişen Aydın, bir kez daha kendisinden beklentileri boşa çıkardı. Terim, verdiği şansı kullanamayan 23 yaşındaki oyuncuyu 69. dakikada kenara aldı.

Aslında bu değişim, Aydın için sürpriz sayılmaz. Zira yerini Sercan'a bırakan genç futbolcu, kötü istatistiğini Antalya'da da devam ettirdi.

Bu akaşam kadar sarı-kırmızılı forma altında 60 Süper Lig, 13 Türkiye Kupası, 12 Avrupa ve 1 TFF Süper Kupa olmak üzere 86 karşılaşmada ter döken Aydın, kiralık gittiği dönemler dışında Florya'da 4.5 sezon geçirmesine rağmen sadece 13 maçta 90 dakika görev almıştı.

Geçtiğimiz sezon 25 maçta formayı sırtına geçirse de Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Konyaspor'a karşı tam süre alabilen genç oyuncu, Antalya'daki mücadeleyi de tamamlayamadı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

aydın yanıltmaz. yunusla bu futbol bu kadar oynanır.

Adsız dedi ki...

istanbulda oynatın.o futbolcu beyefendi yakışıklı bu hakemlerle deplasmanda oynayamaz. fatih hoca bu dediğimi değerlendir.Türkiyede herif (güya futbolcu her pislği yapıyor. istanbulda her maçta 2 penaltı yaptırır.