8 Ekim 2012 Pazartesi

Milan Baros tek kaldı


Burak Yılmaz ve Umut Bulut transferlerinin ardından Fatih Terim'in forma şansı vermediği Çek golcü, müjdeli haberi bekliyor.

Beşiktaş'ta yılan hikayesine dönen Ricardo Quaresma konusunda bugün flaş bir gelişme yaşadı. Kulüp binasında Başkan Fikret Orman, teknik direktör Samet Aybaba ve Futbol Komitesi’nden Tamer Kıran'ın katıldığı toplantıda, milli takım arasında Antalya'da yapılacak kampa Portekizli yıldızın da katılması kararı alındı.

Trabzonspor'da huzursuzluğunu antrenmanlara yansıtınca kadro dışı kalan Gustavo Colman da geçtiğimiz ay teknik direktör Şenol Güneş tarafından affedilmişti.

Colman ve Quaresma'nın tekrar takıma dönmelerinin ardından gözler Galatasaraylı Milan Baros'a çevrildi. Nitekim Süper Lig'de Çek oyuncunun dışında kadro dışı cezası olan yabancı futbolcu bulunmuyor.

Sarı-kırmızılı ne yönetim ne de teknik ekip, Baros konusunda 'ceza' kelimesini kullanmıyor. Ancak yıldız golcü, bu sezon takımının oynadığı 9 resmi karşılaşmada da kadroya giremedi. Hatta Terim, hazırlık maçlarında dahi Baros'a forma vermedi.

Hiç yorum yok: