17 Aralık 2012 Pazartesi

Galatasaray tarih yazdı


Futbol, basketbol ve voleybolda yapılan 8 Fenerbahçe maçında 6 galibiyet...

Ezeli rekabette psikolojik üstünlük Galatasaray'a geçti. Öyle ki sarı-kırmızılılar, bu sezon her branşta Fenerbahçe'yi devirdi.

Erzurum'da karşılaştığı Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek sezona TFF Süper Kupa ile başlayan Galatasaray Profesyonel Futbol takımı, ezeli rakibini Türk Telekom Arena'daki lig mücadelesinde de 2-1 mağlup etti. Ancak bu sezon sarı-lacivertliler karşısında alınan zaferler, futbolla sınırlı kalmadı.

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe Grundig'i 3-1 devirdi. Kadın voleybol branşında ise Galatasaray Daikin, lig ve Teledünya Türkiye Kupası'nda birer kez karşılaştığı sarı-lacivertli ekibi 3-1'lik skorlarla eli boş gönderdi.

Erkek basketbol takımı, Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri D Grubu son maçında Fenerbahçe Ülker'i 74-69'luk skorla geçti.

Bu sezon Fenerbahçe'ye karşı sadece iki kez sahadan boynu bükük ayrılan sarı-kırmızılılar, 20. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali'nde ezeli rakibine 62-45 yenildi. Erkek voleybol takımı ise Spor Toto Erkekler Voleybol Süper Kupa sınavında Fenerbahçe Grundig'e 3-0 mağlup oldu.

Hiç yorum yok: