25 Şubat 2012 Cumartesi

Tarihte bugün: Başbakan resmen Galatasaraylı

25 Şubat 1990... Yıldırım Akbulut'a Florya Tesisleri'nde düzenlenen törende, sarı-kırmızılı kulübün kimlik kartı verildi.

22 yıl önce bugün, Galatasaray Kulübü'ne 8750 sizil nosu ile üye olan Başbakan Yıldırım Akbulut, "Geçen yıl galatasaray'ın Avrupa'daki başarıları hepimizi gururlandırdı. Dolayısıyle önceden semapti duyduğum Galatasaray Kulübü'nün şimdi asil üyesi oldum. Bu camianın içinde bulunmaktan mutluyum" dedi.

Beşiktaş maçı için kampta bulunan sarı-kırmızılı futbolcular, Başbakan'ı tesislerin kapısında karşıladı. Akbulut'u öperek kutlayan Başkan Ali Tanrıyar, "Başbakanımız da artık bizimle, şimdi daha güçlüyüz" dedi. Asbaşkan Alp Yalman ise Yıldırım Akbulut'un yakasına Galatasaray'ın altın rozetini taktı.

Tesislerden ayrılırken Tanju Çolak'ın yanına çağıran Başbakan, Beşiktaş maçında kendisinden gol beklediğini söylediği yıldız futbolcudan gol sözü aldı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ekşisözlük'ten blogunun reklamını yapana kadar google'a "Yıldırım Akbulut" yazsaydın keşke. Fotoğrafını koyduğun kişinin Yıldırım Akbulut değil Yıldırım Aktuna olduğunu görürdün. Cehalet kötü...