16 Kasım 2011 Çarşamba

5 şanslı Aslan

Galatasaray'da teknik ekip ve yönetim, Mertan Caner Öztürk'ün Benfica karşısında sergilediği performansın ardından harekete geçti. Fatih Terim, Cenevre'de 19 dakika süre almasına karşın adından söz ettirmeyi başaran genç oyuncu ile devre arasında prfesyonel sözleşme imzalanmasına konusunda yönetime rapor verdi.

1992 doğumlu futbolcunun da kısa vadedeki en büyük hedefi profesyonel olmak. Nitekim A2 takımının 27 kişilik kadrosunda bu mutluluğu yaşayan sadece 9 oyuncu bulunuyor. Bu isimlerin 4'ü başka takımlarda profesyonelliğe adım atarken, 5 genç yetenek ise Galatasaray Kulübü bünyesinde amatörlüğü geride bıraktı.

Beylerbeyispor'dan gelen Eray İşcan, Adana Demirspor'dan alınan İbrahim Selen, Gaziosmanpaşa'dan transfer edilen Berk İsmail Ünsal ve Frankfurt'tan Florya'nın yolunu tutan Okan Derici'nin yanı sıra Emirhan Ergün (2008), Semih Oğuz (2011), Bilal Özhan (2010), Berkin Kamil Arslan (2007) ve Uğur Ayhan (2011), A2'deki profesyoneller olarak dikkati çekiyor.

Mertan Caner Öztürk'le birlikte Barış Gök, Batukan Güven, Emre Can Coşkun, Taylan Arman, Sadık Çiftpınar, Deniz Yanılmaz, Emre Özer, Ozan Arif Önal, Erdi Güncan, Ersin Yonar, Hüseyin Tokmak, Serkan Göksu, Okan Türksever, Mert Çetin, Emrah Macit, Gökhan Kuzay ve Musa Dolu'nun ise A takıma girmek için kendilerini kanıtlaması gerekiyor.

Hiç yorum yok: