24 Kasım 2011 Perşembe

Albayrak yine kendini tutamadı

Galatasaray'da yeni sezon öncesi 'bir numara' konusu tam anlamıyla yılan hikayesine dönmüştü. Doni, Muslera, Bagy derken bir anda Lauro ismi gündeme gelmiş, hatta yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, Internacional'ın Brezilyalı file bekçisini transfer ettiklerini açıklamıştı.

Ünlü ve kaliteli bir file bekçisi bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar ise yedek kaleci transferine sert tepki gösterdi. Bunun üzerine Başkan Ünal Aysal, Taffarel ve Fatih Terim'in onayına rağmen Lauro ile resmi sözleşme imzalanmasını veto etti.

Ancak Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Lauro'nun transferini kendilerine bilgi vermeden açıklayan Galatasaray'a 114 bin TL ceza verdi. Yönetici Abdürrahim Albayrak, bu kez Semih Kaya ile nikah tazelenmesi sürecinde kendini tutamadı.

Galatasaray, ilk 11'de şans bulduğu Kayserispor maçından itibaren göz dolduran Semih Kaya'ya 5 yıllık imza attırdı. Ancak kulüp tarafından SPK'ya bilgilendirme yapılmadan önce bir radyo yayınına bağlanan Albayrak, genç futbolcuyla nikah tazelendiğini söyledi.

Hiç yorum yok: