1 Kasım 2011 Salı

Stancu'nun parası yattı

Galatasaray'ın Ocak ayında Steaua Bükreş'ten transfer edip sezon başında Orduspor'a kiralık verdiği Bogdan Stancu hakkında geçen ay basında birçok iddia çıkmıştı.

Karadeniz ekibinin, sarı-kırmızılılardan transfer taksidini alamayan Rumen futbolcuyu bedelsiz kadrosuna katacağının yanı sıra Steaua Bükreş Başkanı Becali'nin, Stancu için ödenmesi gereken 1 milyon euronun yatırılmaması nedeniyle Galatasaray'a protesto mektubu gönderdiği ve golcünün serbest kalacağı yazılmıştı.

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst ise söz konusu haberler üzerine, "Kulübe protesto mektubu gelmedi. Stancu için ödenecek 1 milyon euro da mukavelede yer aldığı gibi Ekim ayı içerisinde Steaua Bükreş'e gönderilecek" açıklamasını yapmıştı.

Ve Dürüst'ün açıkladığı gibi sarı-kırmızılı kulüp, Rumen futbolcunun 1 milyon euroluk transfer taksidinin ikinci bölümünü Steaua Bükreş'in hesabına yatırıp yükümlülüğünü yerine getirdi.

Böylece Bogdan Stancu'nun serbest kalma veya kiralık oynadığı Ordunspor'a bedelsiz gitme ihtimalleri de ortadan kalkmış oldu.

Hiç yorum yok: