5 Temmuz 2012 Perşembe

Cimbom'da 5 futbolcu kayıp

Galatasaray, 2012-2013 futbol sezonunun startını dün verdi. Ancak A Takım kadrosunda yer alan futbolculardan 5'i, iki gündür ortada yok.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bugün yapılan antrenmanda; Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Albert Riera, Necati Ateş, Mehmet Batdal ve Sercan Yıldırım hazır bulundu.

Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Selçuk İnan, Engin Baytar, Johan Elmander ve Milan Baros, izinli oldukları için idmanda yer almadı.

Yeni transfer Umut Bulut'un yanı sıra Emmanuel Culio, Emre Çolak, Serkan Kurtuluş, Semih Kaya ve Mertan Caner Öztürk, Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Henüz çalışmalara katılmayan Kazım Kazım, Pablo Pino, Anıl Dilaver ve Yiğit Gökoğlan'la ilgili ise şu ana kadar kulüpten bir açıklama yapılmadı. Bu isimler, resmi siteden yayınlanan antrenman ve sağlık kontrolü fotoğraflarına da yansımadı.

Öte yandan dünkü antrenmana katılan Yekta Kurtuluş'un, bugün gerçekleştirilen idmanda yer almaması dikkati çekti.

Yiğit'in serçe parmağında kırık

Ocak ayında Manisaspor'dan transfer edilen Yiğit Gökoğlan'ın, tatilde voleybol oynarken serçe parmağını kırdığı, tedavisi sürdüğü için iki gündür çalışmalara katılmadığı öğrenildi.

Hiç yorum yok: