2 Temmuz 2012 Pazartesi

Necati Ateş'e ilginç şart

Galatasaray'da beklenen açıklama geldi... Ligin ikinci yarısında attığı gollerle şampiyonlukta önemli rol oynayan Necati Ateş ile nikah tazelendi. Ancak sözleşme şartlarında yer alan ilginç bir ayrıntı dikkati çekti.

Teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle takımda kalan Necati Ateş, geçtiğimiz sezon 800 bin dolar (650 bin euro) olan garanti parasını 1.1 milyon euroya, 10 bin dolar (8 bin euro) maç başı ücretini de 12 bin 500 euroya çıkardı.

Ancak bir yılı opsiyonlu olmak üzere yapılan iki yıllık anlaşmaya, kulüp tarafından "30 resmi müsabakada oynama" şartı kondu.

Buna göre golcü futbolcu, bu sezon 30 resmi karşılaşmada görev yapamadığı takdirde, 31 Mayıs 2012 tarihinde otomatikman opsiyon maddesi ortadan kalkacak.

Sarı-kırmızılı yönetim, başarılı oyuncu Johan Elmander ve yeni transfer Umut Bulut'un yanı sıra Milan Baros'un yerine gol bölgesine bir takviye daha yapacak. Böylece dördüncü forvet konumuna düşecek 32 yaşındaki Necati'nin, 30 mücadelede forma şansı bulması oldukça zor görünüyor.

Hiç yorum yok: