14 Ağustos 2012 Salı

Fenerbahçe'nin 3 belalısı


Sarı-kırmızılı takımın yeni sezon kadrosunda bulunan 28 futbolcudan 10'u, şu ana kadar Fenerbahçe ağlarına toplam 27 gol göndermeyi başardı. Bu anlamda 3 futbolcu, açık ara önde bulunuyor.



Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Erzurum'da oynanan karşılaşmada ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek, TFF Süper Kupa'yı ikinci kez müzesine götürdü. Sarı-kırmızılı forma altında çıktığı ilk resmi maçta iki gol atarken, kupayı getiren penaltı yaptıran Umut Bulut, karşılaşmaya damgasını vurdu.

Daha önce giydiği Ankaragücü ve Trabzonspor formaları altında Fenerbahçe ağlarına 5 gol gönderen başarılı forvet, böylece sarı-lacivertli ekibin ağlarını 7'inci kez havalandırmış oldu. Ancak Fenerbahçe'nin belalısı sadece Umut Bulut değil.

Nitekim Burak Yılmaz ve Necati Ateş de ezeli rakibe karşı daha önce 10 kez gol sevinci yaşadı. Yeni sezon öncesi Trabzonspor'dan transfer edilen Burak, Fenerbahçe'ye 4 gol attı. Geçtiğimiz zezonun devre arasında Florya'ya geri dönen Necati ise 3'ü Galatasaray'da oynadığı dönemde olmak üzere sarı-lacivertli kalecileri 6 defa ağlup etti.

Öte yandan Hakan Balta, Johan Elmander ve Selçuk İnan 2'şer, Felipe Melo, Emmanuel Eboue, Engin Baytar ve Nordin Amrabat ise Fenerbahçe maçlarında 1'er gol kaydetti.

Hiç yorum yok: