9 Ağustos 2012 Perşembe

Herkes gitti, o kaldı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği isimlerden Serkan Kurtuluş, Avusturya kampı ve hazırlık maçlarının kadrosunda yer almamasına karşın henüz kendisine kulüp bulamadı.

Sarı-kırmızılılarda revizyon tüm hızıyla devam ediyor. Aykut Erçetin, Servet Çetin ve Ayhan Akman'la sözleşme yenilenmezken, yabancı futbolcular Pablo Pino ve Bogdan Stancu, başka takımlara transfer oldu.

Ocak ayında kiralık gittiği Olympiakos'tan dönen Kazım ise West Ham tarafından denendikten sonra Premier Lig'den düşen Blackburn Rovers'la idmanlara çıkmaya başladı. Son olarak Mehmet Batdal, eski takımı Bucaspor'la anlaştı.


Fatih Terim'in 'kendinize kulüp bulun' dediği oyuncular, birer birer Florya'ya veda ediyor. Ancak Çek golcü Milan Baros gibi bir isim daha var ki, takımdan ayrılmaya hiç niyeti yok gibi görünüyor.

2008-2009 sezonu öncesi Bursaspor'dan 1 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da bir dakika bile süre almayan 22 yaşındaki Serkan Kurtuluş'ın bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Hiç yorum yok: