22 Ağustos 2012 Çarşamba

Oynamadan Emre kadar kazanacak


Sarı-kırmızılı takımda genç yıldızın sözleşmesi dikkati çekiyor. Nitekim Emre Çolak, bir yıldır ortada olmayan Okan kadar kazanmak için 20 maç oynamak zorunda.



Galatasaray, geçtiğimiz sezon öncesi Eintracht Frankfurt forması giyen Okan Derici ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Garanti ücret olarak 150 bin euro alacağı açıklanan gurbetçi futbolcuya, ekstra olarak ilk yıl 8 bin euro, ikinci yıl 10 bin euro aylık ödeme yapılacağı bildirildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in A takım kadrosunda düşünmediği genç futbolcu, bu sezon hiç bir resmi maçta forma giymese bile, sarı-kırmızılı kulüpten 270 bin euro (600 bin TL) kazanacak.

Yeni sezona muhteşem bir başlangıç yapan, son olarak 2-1 kazanılan Kasımpaşa karşılaşmasında sergilediği futbolla herkesi kendisine hayran bırakan Emre Çolak ise ancak 20 müsabakada görev alması halinde, Okan kadar gelir sağlayacak.

Sözleşmesinde '400 bin TL garanti ücret' yazan genç yetenek, altyapısından yetiştiği Galatasaray'da maç başına 10 bin TL alıyor.

Okan Derici, geçtiğimiz sezon sadece Adana Demirspor'a karşı 4-1 kazanılan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde göçrev yapmıştı.

Hiç yorum yok: