27 Aralık 2011 Salı

25 transfer, 3 hoca, 3 sportif direktör...

Frank Rijkaard'ın kendisini kadroda düşünmemesi üzerine geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'dan 1.3 milyon TL'ye Ankaragücü'ne giden Uğur Uçar, alt yapısından yetiştiği sarı-kırmızılı takıma dönmek için gün sayıyor.

Alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Başkent ekibinden ayrılan başarılı sağ bek, Fatih Terim'in onayıyla gelen teklife 'evet' dedi. Ancak 24 yaşındaki oyuncunun, 1.5 yıl ayrı kaldığı dönemde Florya'da çok şey değişti.

Cimbom, söz konusu sürede Gheorghe Hagi, Bülent Ünder ve Fatih Terim olmak üzere 3 kez teknik direktör değişikliğine gitti. 'Yeniden yapılanma' hamleleri sonuç vermezken, 1.5 yılda 13'ü yabancı 25 transfer gerçekleştirildi.

İbra şoku yaşayan Adnan Polat'ın yerine Ünal Aysal, başkanlık koltuğuna otururken, 'Sportif Direktör' titri ise Adnan Sezgin ve Cüneyt Tanman'ın ardından Bülent Tulun'un oldu.

Maçlarını Avrupa'da 'cehennem' olarak bilinen Ali Sami Yen Stadı'nda oynayan Aslan, Ocak 2011 itibariyle yeni mabedi Türk Telekom Arena'ya taşındı.

Öte yandan takımın kaptanı değişirken, Galatasaray için herzaman ayrı bir önem taşıyan 10 numaralı forma da Arda Turan'dan Felipe Melo'ya geçti.

Hiç yorum yok: