21 Aralık 2011 Çarşamba

İşte liderliğin faturası

Türk Telekom Arena'ya 5'te 5'in moraliyle çıkan Galatasaray, Manisaspor engelini de geçerek, ligin ilk yarısını 37 puanla lider tamamladı.

2001-2002 sezonundan sonra ilk kez yaşanan bu tabloda, kuşkusuz teknik ekip ve futbolcuların üst düzey performansının yanı sıra Ünal Aysal başkanlığındaki yönetimin de katkısı büyük.

Cimbom'da uzun yıllardır maddi sıkıntılar nedeniyle sahada yüzde yüzünü veremeyen futbolcular, bu sezon tamamen farklı bir tabloyla karşı karşıya kaldı. Nitekim hem yüksek primler hem de ödemelerin zamanında yapılması yüzleri güldürüyor.

Öyle ki yönetim, ligin ilk yarısında 11 kez sahadan 3 puanla ayrılan takıma toplam 2 milyon 70 bin dolar (3.9 milyon TL) galibiyet primi dağıttı. Tüm maçlarda forma giyen Selçuk İnan, 115 bin dolar prime hak kazandı.

Florya'daki bir diğer olumlu gelişme ise maç başı ücretlerin gecikmeden futbolcuların hesabına yatırılması oldu. A takımda forma şansı bulan 24 oyuncu için kulüp kasasından 2 milyon 843 bin 500 euro (7 milyon TL) gibi yüksek bir rakam çıktı.

Hiç yorum yok: