30 Aralık 2011 Cuma

Süper Lig'in seyyah golcüsü

Henüz 1.5 yıllık Süper Lig tecrübesi bulunan 25 yaşındaki futbolcu, her devre bir takım değiştirme istatistiğini Ocak 2011'de de sürdürecek.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kadrolarında yer alan Mehmet Batdal ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Böylece Karabük ekibinde 4 ay geçiren futbolcu, bir kez daha adres değiştirmek zorunda kaldı.

Bucaspor forması altında sergilediği performansla büyük takımların dikkatini çeken Batdal, Temmuz 2010'da Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ancak genç forvet, topuğundaki ciddi sakatlığın da etkisiyle sarı-kırmızılı forma altında kendisini gösteremedi.

Florya'da geçirdiği süre boyunca sadece UEFA Avrupa Ligi'ndeki OFK Belgrad-Galatasaray maçında fileleri havalandıran Mehmet, geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık gittiği Konyaspor'da ise sadece 3 maça çıktı ve gol sezinci yaşayamadı.

Hal böyle olunca Haziran başında yeniden sarı-kırmızılı takıma dönen Mehmet Batdal, Rijkaard'ın ardından Fatih Terim'in de gözüne giremeyince bu kez Karabükspor'a kiralandı.

Kırmızı-mavili takımda 9 maça çıkıp tek gol kaydeden forvet oyuncusu, teknik direktörü Bülent Korkmaz'ın kararıyla kendine kulüp aramaya başladı.

Hiç yorum yok: