18 Aralık 2011 Pazar

Kriz için Uğur formülü

Süper Lig'de 5'te 5 yaparak liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, Ocak ayında yaşanacak muhtemel kriz için şimdiden harekete geçti.

Deplasmanda oynanan Beşiktaş derbisinde sol diz iç yan bağları kopan Sabri Sarıoğlu, en iyi ihtimalle Ocak sonunda sahalara dönebilecek. Son haftalarda sergilediği performansla alkış alan Emmanuel Eboue ise 21 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Afrika Kupası'na gidecek.

Fildişi Sahilli oyuncunun yaklaşık bir ay takımdan ayrı kalacağı düşünüldüğünde, Cimbom'da sağ bek krizinin yaşanması kuvvetle muhtemel. Nitekim mevcut kadro içinde bu bölgede görev yapabilecek sadece Serkan Kurtuluş kalıyor. Ancak Fatih Terim, genç oyuncuya hiç forma vermediği gibi 18 kişilik kadroya da almadı.

Hal böyle olunca yönetim, devre arasında bir sağ bek transferine ihtiyaç olup olmadığıyla ilgili Terim'in görüşüne başvuracak. Tecrübeli hocanın onay vermesi durumunda, Ankaragücü ile sözleşmesini feheden Uğur Uçar yeniden Aslan olabilir.

Galatasaray alt yapısında yetişen 24 yaşındaki Uğur, ilk olarak 2003-2004 sezonunda Terim tarafından A takım kadrosuna alınmıştı.

Hiç yorum yok: