15 Aralık 2011 Perşembe

Necati sorunsalı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, eski öğrencisi Necati Ateş'in devre arasında transfer edilmesini istiyor. Antalyaspor Kulübü ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek golcü oyuncu için 2 milyon euro bonservis istiyor.

Geçtiğimiz sezon da Necati'ye teklif götüren sarı-kırmızılılar, Antalyaspor'un bonservis bedelinde indirim yapmaması üzerine transferi gerçekleştirememişti. Cimbom'da yeniden Necati'nin gündeme gelmesiyle birlikte ortaya çıkan ilginç detay ise dikkat çekici.

Aylarca süren pazarlıkların ardından Ocak 2004'te Galatasaray'la 3.5 yıllık mukavele yapan golcü, 200 milyarlık alacaklarına karşı Adanaspor'dan bonservisini alınca, sarı-kırmızılı kulübün kasasından para çıkmamıştı.

2007'de Feldkamp'ın isteğiyle kiralık gönderilen, 2009-2010 sezonu öncesi bedelsiz serbest bırakılan Necati için 2.5 yıl sonra Aslan'ın en az 2 milyon euro ödemesi gerekiyor.

İşin diğer bir ilginç yönü ise son dönemde Galatasaray'da göreve gelen her teknik direktörün Necati'nin alınmasını istemesi, ancak transferin bir türlü mutlu sonuçlanmaması oldu.

Hiç yorum yok: