10 Ocak 2013 Perşembe

Sneijder'de son 24 saat


Galatasaray'ın büyük transfer harekâtında geri sayım başladı. Wesley Sneijder, 24 saat içerisinde kararını Galatasaray'a bildirecek.

Başkan Ünal Aysal Danışmanı Bülent Tulun, Wesley Sneijder transferiyle ilgili Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Sneijder, 24 saat içerisinde kararını bildirecek. Ben havanın olumlu olduğunu düşünüyorum; ancak kesin bir şey söyleyemem. Bazen yüzde 99 olacak dediğiniz transferler bile gerçekleşmez. Bu nedenle ne olasılık tahmini yaparım, ne de kesin olarak şöyle ya da böyle olacak derim. İş resmiyete dökülmeden bu transfer oluyor demem. Her şey resmi imzalara bağlı. Olumlu bir ivme olduğunu söyleyebilirim; ama ne olacağını bilmiyoruz. Son 24 saatin içerisindeyiz. Futbolcu kararını bu süre içerisinde verecek" dedi.

INTER İLE ANLAŞTIK
Bülent Tulun, "Inter'le anlaşıldı. Futbolcunun, Galatasaray'la ilgili fikri de olumlu mu?" sorusu üzerine "Inter'le anlaştık, bir sorun yok. Genel itibariyle futbolcunun da pozitif olduğunu söyleyebiliriz. Ancak henüz karar vermiş değil. Ailesiyle konuyu müzakere edip, bir karara varacak. Artık son aşamadayız" ifadelerini kullandı.

BU TRANSFERE KONSANTRE OLDUK 
Tecrübeli futbol adamı, "Sneijder olmazsa, alternatif ya da B planı var mı? O ayarda bir futbolcuyla daha temas olacak mı?" sorusuna, "Bunu düşünmedik.  Şu anda bir şey söyleyemem. Bu işe konsantre olduk. Bu iş bitmeden bir başka transfer ya da ikinci bir transfer olup olmayacağını söyleyemem" yanıtını verdi.

SNEIJDER İÇİN RAKİP SCHALKE
Bu arada Schalke 04, sarı kırmızılı takıma sadece Şampiyonlar Ligi'nde değil, Sneijder transferi konusunda da rakip oldu. Alman kulübünün de Sneijder'le temasta olduğu belirtildi.

Sezon başında Barcelona'dan kiralanan İbrahim Affelay'ın bileğinden sakatlanması ve 2 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle Schalke, Sneijder'i transfer etmek istiyor.  Afellay'ın Galatasaray'la yapılacak ilk maçta kesin olarak oynayamayacağı bildirildi.

Hiç yorum yok: