10 Ocak 2013 Perşembe

Taffarel'den Sneijder yorumu


Galatasaray Kaleci Antrenörü Taffarel, Belek kampında GS TV’ye açıklamalarda bulundu.



Hazırlıkların gayet iyi gittiğini belirterek sözlerine başlayan Claudio Taffarel, “İlk bölüm çok güzel geçti, ikinci bölümde bizi etkileyen hava şartları var, rüzgârla boğuşuyoruz. Ama hem Türkiye’de hem Avrupa’da çok önemli bir 4-5 ay bizleri bekliyor. O yüzden en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor” dedi.

Antrenmanların temposunun her geçen gün biraz daha arttığını anlatan Brezilyalı efsane, “Günde çift antrenman yapıyoruz. Sabah antrenmanları daha ağır geçiyor, akşamları daha şuta yönelik oluyor. Hafif tutmaya çalışıyoruz. Onlar tatilden döndü. Bir an önce adapte olmaları gerekiyor. Yaptığımız antrenmanlarla da en kısa zamanda bu adaptasyonu sağlayacaklardır” şeklinde konuştu.

Claudio Taffarel, takıma duyduğu güvenin sonsuz olduğuna vurgu yaparak, “Çok önemli futbolculara sahibiz. Burada önemli olan herkesin yüzde 100’ünü vermiş olması. Geçen sezon bize şampiyonluğu getiren buydu. Bir kişi yüzde 100’ünü verir, başkası yüzde 10’unu verirse olmaz tabii ki. Tüm grubun yüzde 100’üyle en iyi şekilde çalışması gerekiyor. Bu şekilde devam edip, iyi bir başlangıç yaparak yine mutlu sona ulaşacağız umarım” ifadelerini kullandı.

Transferi için kulübü Inter ile görüşmelere başlanıldığı KAP’a bildirilen Wesley Sneijder hakkında ise Taffarel, "Bir Galatasaray taraftarı olarak böyle büyük bir ismin aramıza katılmasını isterim. Çok önemli, kaliteli bir oyuncu. Ama onun gibi büyük oyuncularla pazarlıklar kolay geçmez. Sakin olup, beklememiz gerekiyor. Umarım olumlu bir şekilde sonuçlanır" yorumunda bulundu.

Hiç yorum yok: