22 Şubat 2013 Cuma

Arena için şok iddia


Galatasaray Kongre Üyesi Mürsel Meral, yeniden krize neden olan Arena'nın zemini hakkında çok çarpıcı açıklamalar yaptı.



Cluj maçından sonra yenilenen Türk Telekom Arena zemini, Schalke maçında ortaya çıkan tablo nedeniyle Galatasaray'ı zora sokarken, 'neden' sorularını da beraberinde getirdi. Galatasaray Kongre Üyesi Mürsel Meral, konu hakkında Radyospor'a  ilginç açıklamalar yaptı.

AYSAL'A 'BU İŞ OLMAZ' DEDİM 
Cluj maçından sonra yönetimle toplantı yaptıklarını belirten Meral, "Toplantıda 'neler yapılabilir' diye konuştuk. Zemini ve drenaj sistemini yeniden yapacaklarını söylediklerinde 'Bu iş olmaz, sezon sonunu bekleyin' dedim. Sadece çimi iyi koruyarak Galatasaray sezonu bitirebilirdi, ama yönetimdeki bazı isimler yenilemenin yapılması için bastırdı. Bu işi vebali yapılması için baskın çıkan ikinci başkandır (Galatasaray'da İkinci Başkanlık görevindeki yönetici Ali Dürüst)" dedi.

ARENA'YI İLK YAPAN ŞİRKET ÖDÜLLENDİRİLDİ 
Zeminin 600 bin euro harcanarak yenilendiğini söyleyen Meral, Galatasaray'ın zemini ilk yapan şirkete tekrar para vererek Cluj maçı sonrası yenileme yaptırdığını açıkladı.

Meral, "Galatasaraylıyım. Bu işin olmayacağı açıktı. Bu mevsimde yapılan yenileme yeterli olmaz. 'Yenileme sonrası Arena'da erken maç yapıldı' eleştirilerine katılmıyorum. Bu işi doğru zamanda yapamadıkları gibi Arena'nın zeminini ilk yapan şirketle tekrar çalışarak resmen onları ödüllendirdiler" diye konuştu.

Hiç yorum yok: