18 Şubat 2013 Pazartesi

'Türk futbolunda tarihi hep Galatasaray yazdı'


Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, Şampiyonlar Ligi 2. Turu'ndaki Schalke 04 maçı öncesi GS TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Schalke maçlarının güzel olacağını belirten Sabri Sarıoğlu, "İki maç da keyifli geçecek. Seyircimizin önünde güzel bir skor alıp rövanşa avantajlı çıkmak istiyoruz. İlk maçın içeride olması avantaj. Taraftarımızın coşkusuyla güzel bir futbol oynayacağımıza inanıyorum. Rakibin eksikleri olabilir, ama sahaya 11 kişi çıkıyor. Şampiyonlar Ligi'nin havası farklı. Sahaya istediğimizi yansıtırsak rakibin eksik veya fazla olması fark etmez" dedi.

Sarı-kırmızılı takımı kaptanı, "Grup mücadelesi başladığında bize çok şans vermiyorlardı. Ama biz Galatasaray'ız, biz 'bitti' diyene kadar hiçbir şey bitmez. Grupta son 3 maçı kazanıp gruptan çıkarak, bunu gösterdik. Türk futbolunda tarihi hep Galatasaray yazdı. Amacımız bu tarihe yeni bir sayfa eklemek. Artık Avrupa’da başarılar lazım. Galatasaray yıllar önce bu mutluluğu bize yaşattı. Biz de hedefimize ilk basamak olan Schalke maçıyla biraz daha yaklaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: