27 Şubat 2013 Çarşamba

Selçuk: Kimsenin gazına gelmiyoruz


Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan, Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı.



Selçuk İnan, "Ligde yakaladığımız 6 puan fark, daha çok motive ediyor. Biz hiç kimsenin gazına gelmiyoruz. Önde olmak bizi rehavete de sokmuyor. Çünkü geçen sene 9 puan öndeydik, yine de son maçta şampiyon olduk. Üç puanlı sistemde hiçbir şey belli olmuyor. Her zaman iyi olmanız gerekiyor, bunun bilincindeyiz" dedi.

"Fenerbahçelilerin puan farkını 3 olarak göstermesini nasıl yorumluyorsunuz?" sorusuna milli futbolcu, "Fenerbahçeliler mi gösterdi bilmiyorum, ama futbolda böyle bir şey yok. Oynanmadan kazanılmıyor, her şey sahada belli oluyor. Kendi fikirleridir. İyi bir galibiyet serisi yakaladık. Mutluyuz ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Takımın performansından ve kendi performansımdan memnunum. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak itiyoruz" yanıtını verdi.

Selçuk, teknik direktör Fatih Terim'in Orduspor maçında hakeme hakaret etmediğini belirterek, "Hocamız haksız şekilde atıldı. Söylenen hakaretlerin hepsi yalan, yanlış, yersiz. Hocanın yanındaydım. Bırakın hakeme hakaret etmeyi, kendi futbolcusuna bile bir şeyler söylerken, kelimelerini seçerek söylüyor. Niye atıldığını anlayamadık. Bu durum az da olsa bizi hırslandırdı. Ondan sonra çıkıp elimizden geleni yaptık ve güzel bir galibiyet oldu" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: