20 Şubat 2013 Çarşamba

İşte Galatasaray'ın yeni antrenörü


Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nda Dragan Nesic'in istifasının ardından yeni baş antrenör belli oldu.



Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"Camiamıza uzun yıllardır üstün hizmet veren, kulübümüz Voleybol Akademisi Baş Antrenörü Ahmet Reşat Arığ, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenörlük görevine getirilmiştir.

1964, Elazığ doğumlu olan A. Reşat Arığ, profesyonel antrenörlük kariyerine 1990 yılında Galatasaray'da başladı. Kariyerinde Tokat Belediye Plevne takımıyla Avrupa Kupaları, İstanbul Büyükşehir Belediye ile geçirdiği beş yıl gibi başarılara sahip Reşat Arığ, 2007 - 2008 sezonunda Galatasaray Bayan Voleybol Takımı'nı 1. lige yükseltti. Ardından üç sezon MEF Okulları'nda antrenörlük yaptı. 2011 - 2012 sezonunda camiamıza geri dönen Reşat Arığ, 2012 CEV Cup finallerinde, Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Yardımcı Antrenörlük görevi ile sahadaydı. Reşat Arığ, 2012 - 2013 sezonu başında Galatasaray Voleybol Akademisi Baş Antrenörü olarak görev yaptı.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenörlük görevi için kulübümüzle 3,5 yıllık sözleşme imzalayan Reşat Arığ, takımımızla çalışmalarına hemen başlayacak ve bu haftasonu Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi kapsamında oynanacak Maliye Milli Piyango maçında takımın başında sahaya çıkacak.

Baş Antrenör Reşat Arığ'a Galatasaray'da devam eden kariyerinde başarılar dileriz."

Galatasaray, görevinden ayrılan Dragan Nesic için "Kendisine 2011–2012, 2012–2013 sezonlarında kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki spor hayatında başarılar dileriz" şeklinde teşekkür mesajı yayınladı.

Hiç yorum yok: