23 Şubat 2013 Cumartesi

"Galatasaray çok başarılı"


Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçı hakkında konuştu.



Ersun Yanal, "Galatasaray'ın Avrupa'da başarılı olmasını yürekten temenni ediyorum. Alacakları başarılar ülke puanı için de çok önemli. Galatasaray'ın nasıl futbol oynadığı veya nasıl oynayacağı hakkında fikir yürütemem. Hücum yönü zengin bir takım gibi gözüküyor. Oyuncuların şöhreti dışarıdan bakınca oldukça heyecanlandırıyor. Ligde ve Avrupa kupalarında istediklerini alıyorlar. Schalke 04 maçı burada 1-1 bitse de, deplasmanda Galatasaray'ı daha şanslı görüyorum. Umarım yaptıkları yatırımların karşılığını alırlar. Bizim tarafa baktığımızda ise her rakibe göre aynı oynuyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Didier Drogba transferinin sadece futbol için yapılmadığını düşündüğünü belirten Yanal, "Böyle transferlerin yapılmasında birçok neden vardır. Drogba, sonuçta dünyaya mal olmuş ve dünyanın önemli starlarından birisi. Arena'yı dolduruyorlar, güzel bir seyirci kitlesi var. Bu konuda da çok başarılılar. Galatasaray Kulübü, bunu planlayacak kadar büyük bir kulüp. Bu durum sportif başarı ile birleştiğinde daha iyi yerlere gelineceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: