23 Şubat 2013 Cumartesi

Elmander kulüp satın alıyor


Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander'in eskiden formasını giydiği Danimarka'nın Bröndby kulübünü içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan kurtarmak için kolları sıvadığı öğrenildi.



Ülkenin en büyük spor gazetesi Tipsbladet, önceki hafta iflastan son anda kurtulan Bröndby’nin satışa sunacağı hisse emisyonuna, Elmander’in yanı sıra Liverpoollu Daniel Agger ve Wolfsburglu Thomas Kahlenberg’in büyük meblağda katkıda bulunacaklarını iddia etti. Elmander’in aynı zamanda, Bröndby’nin istikbali için gerekli olan 150 milyon kron (45 milyon TL) parayı toplamak için yatırımcılara karşı reklam direği ve büyükelçi görevini de yapacağı kaydedildi.

Ajansspor'un haberine göre; Nisan ya da Mayıs'ta satışa sunulacak hisseler konusunda Elmander ile diğerlerinin ne kadar miktar katkıda bulunacakları konusunda açıklama yapılmazken, eski futbolcuların mevcut yönetimi değiştirme planları yaptıkları öne sürüldü.

Elmander 2004-2006 arasında Bröndby formasını giydikten sonra, Fransa’nın Toulouse ve İngiltere’nin Bolton kulüplerinin ardından 1 Haziran 2011’de G.Saray ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Hiç yorum yok: