19 Şubat 2013 Salı

Galatasaray taraftarına teşekkür


Sarı-kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Ali Dürüst, GS Store satışlarının kulübe büyük bir maddi getiri sağladığını açıkladı.



NTV Spor'dan Irmak Kazuk'un sorularını yanıtlayan Ali Dürüst, geçen yıl kazanılan şampiyonluğun ve Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasında yer almanın önemli olduğunu belirtti ve Galatasaray'ın hedefinin her zaman en yukarısı olduğunu ifade etti.

Sezonun devre arasında takıma çok önemli ve büyük oyuncular kattıklarını ifade eden Ali Dürüst, "Transferleri bu maça endeksli olarak düşünmemek lazım, önemli bir ligde oynuyoruz. Ayrıca Türkiye ligi nefes nefese gidiyor. Önümüzdeki sene de bu şovda yer alabilmemiz için şampiyon olmamız gerekiyor" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermenin kendilerine maddi anlamda kazanç sağladığının altını çizen Dürüst, "İyi bir talep var. Forma satışlarına yoğun ilgi gösteren sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ediyoruz. Bizi burada da yalnız bırakmıyorlar. Forma satışlarına paralel olarak bilet satışları da arttı. Satışa sunduğumuz bilet 10 bin civarında, inşallah her maçı bu keyifte oynarız" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: