25 Şubat 2013 Pazartesi

Galatasaray'a karşı şok ittifak


Shanghai Shenhua Kulübü Başkanı Jun Zhu, FIFA'nın geçici lisans verdiği Fildişi Sahilli futbolcuya ve Galatasaray'a zorluk çıkarmak için Schalke yönetimiyle temasa geçtiği iddia edildi.



SCHALKE'NİN UEFA'YA GİDİŞİNİN ARKASINDAN ÇİN KULÜBÜ ÇIKTI
Galatasaray'ın Shanghai Shenhua ile sözleşmesini feshettikten sonra renklerine kattığı Didier Drogba için Çin kulübü rahat durmuyor. Fildişili yıldızın sarı-kırmızılılara imzası sonrası FIFA'ya itirazda bulunan Shanghai, amacına ulaşamayınca bu kez Alman ekibiyle ortaklık kurdu. FIFA’nın geçici lisans verdiği Drogba’yı ve Galatasaray'ı rahat bırakmayan Çinliler’in Schalke’yi yanlarına aldığı ortaya çıktı.

Sonuç çıkmasa da yıpratalım
Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçından sonra Alman ekibiyle temasa geçen Shanghai Kulübü Başkanı Jun Zhu'nun, "Drogba'nın size karşı oynaması kurallara aykırıydı. Size tüm belgeleri faks yoluyla gönderdik. UEFA'da hakkınızı arayın. Bu konuda yanınızdayız" dediği öğrenildi.

Kendilerine gelen belgelerle UEFA'ya giden Alman ekibinin, bir sonuç alınmasa da rövanş öncesi Drogba ve Galatasaray’ı yıpratmak amacında olduğu bildirildi.

Hiç yorum yok: