22 Şubat 2013 Cuma

Sneijder'i üzecek açıklama


Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal'in, Sneijder hakkındaki yorumları yıldız futbolcuyu üzecek.



Louis van Gaal, Arena'da Galatasaray-Schalke 04 maçını menajerlerle izledi. Van Gaal, dün akşam da Kadıköy'deydi. Tecrübeli hoca, izlenimlerini yakın çevresiyle paylaştı.

EĞER BÖYLE GİDERSE
Hollandalı oyuncuların performansından memnun kalan Van Gaal, Sneijder'ın daha fazla süre alamamasına sitemde bulundu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; "Bir sakatlığı mı vardı, neden oyundan çıktı anlayamadım" diyerek Fatih Terim'e de mesaj yollayan Hollandalı, "Sneijder R.Madrid'de süre alamadığı, İnter'de sorun yaşadığı için G.Saray'a geldi ama burada da 45 dakika oynuyor. Böyle giderse takıma alamam. Sonuçta Hollanda'nın kaptanı, onu değerlendirmek istiyorum. Önümüzde Estonya ve Romanya maçları var" ifadelerini kullandı.

TURU GEÇEBİLİR
Yıldız oyuncuya Hollanda'da bir tepki oluştuğunu belirten Louis Van Gaal, G.Saray'ın da oyununu beğenmediğini ifade etti. Schalke'nin eski gücünden uzak olduğunu ve daha önceki dönemde çok daha iyi oyunlar oynadığını da kaydeden Van Gaal, "Bu oyuna rağmen G.Saray iyi bir sonuç elde etti. Tur atlayacak potansiyele sahip, bu şansı var" yorumunu yaptı.

MELO EZİYOR
Van Gaal'ın G.Saray'ın oyunuyla ilgili tespitleri de hayli ilginçti. Fatih Terim'in genelde şikayet ettiği konularla paralel tespitler yapan Hollandalı teknik adam, "Melo tüm topları ezdi. Topsuz oyunda, G.Saraylılar doğru koşular yapmıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Hiç yorum yok: