4 Şubat 2013 Pazartesi

Avrupa'nın korkulu rüyası Galatasaray


BBC'nin internet sitesindeki haberde, sarı-kırmızılı kulübün gelirleri, vizyonu ve hedefleriyle Avrupa devlerinin korkulu rüyası haline geldiği belirtildi.



Dünyaca ünlü İngiliz yayın organı BBC'nin değerlendirmesinde, "Wesley Sneijder ve Didier Drogba, İngiliz kulüpleri yerine Galatasaray'ı seçti. Şampiyonlar Ligi son 16 Turu'nda Schalke 04 ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu transferlerle zirveye oynamak istediğini kanıtladı. Liverpool, genç ve geleceği olan oyunculara yönelirken, kariyerli oyuncuları tercih eden Galatasaray'da kariyerli 10 yabancı futbolcu var. Galatasaray 81.4 milyon poundluk geliriyle Futbol Para Ligi'nde 30'uncu sırada yer alıyor. Mayıs 2011'de görevi devralan Başkan Ünal Aysal, 317.3 milyon poundluk servetiyle Türkiye'nin en zengin 42'inci adamı. Sarı-kırmızılılar, 23 bin kapasiteli Ali Sami Yen Stadı'ndan 53 binlik Türk Telekom Arena'ya geçiş yapıp gelirini ve gücünü katladı" ifadeleri dikkati çekti.

Simon Austin imzasıyla yayınlanan analizde, Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Bülent Tulun'un, 'Müthiş tansferler yaptık. Şampiyonlar Ligi'ni kazanabiliriz' sözlerine de yer verildi.

Hiç yorum yok: