8 Şubat 2013 Cuma

İrfan Aktar bombaladı


Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında açıklamalarda bulundu.



Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Aktar'ın açıklamaları şöyle:
"Fenerbahçe'nin en üst makamında bulunan ve yargı tarafından suçlu olduğu kararına varılan, hakkında hapis cezası bulunan şahsın diğer insanların şerefine dil uzatmadan önce aklanması gerektiğini düşünüyorum. Kendi yaşadıkları kolay değil, 1 yıl hapiste yatmak insanın tüm ruh halini bozabilir. Bu ruh halinde tabii ki başkalarının şereflerini sorgulamaya hakları olduğunu düşünebilirler. Fenerbahçe de Galatasaray gibi yüz yılı aşkın bir süredir varlığını sürdüren çok değerli bir camiadır. Ancak başında bulunan idarecilerinin tutumundan tüm camia sorumlu tutulamaz. Fenerbahçe'ye karşı rencide edici bir söz söylemekten kesinlikle imtina ederim. Kişilerin tutumları ve söylemleri camiaları bağlamaz. Bu konuyu fazla uzatmadan sona erdirmekte fayda var.

Türkiye'yi tüm dünyanın önünde şike yapılan ülke konumuna getirmişlerin şeref ve haysiyetten bahsederken daha dikkatli olmaları gerekmektedir.

Devamlı şeref ve onurdan bahseden bu kişilere karşı cevabım Mevlana'dan; Sukunetim asaletimdendir; lâkin her lâfa verilecek bir cevabım var. Bir bakarım lâf lâf mı diye, bir de bakarım söyleyen adam mı diye. Kem söz sahibine aittir."

Hiç yorum yok: