20 Şubat 2013 Çarşamba

Galatasaray maçına bir garip atama


Merkez Hakem Kurulu (MHK), Galatasaray'ın bu hafta oynayacağı maça çok ilginç bir atama gerçekleştirdi.



Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. Türk Telekom Arena'da 25 Şubat Pazartesi günü yapılacak Galatasaray-Orduspor mücadelesinde Serkan Çınar düdük çalacak. Liderin maçında Çınar'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak.

Kırklareli bölgesi hakemi olan 37 yaşındaki Çınar, ilk kez sarı-kırmızılı takımın bir maçında orta hakem olarak düdük çalacak.

Eylül 2008'den bu yana Süper Lig hakemi olan Çınar, bu sezon Galatasaray'ın oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Akhisar Belediyespor maçlarında dördüncü hakem oldu. Kırklareli bölgesi hakemi, önceki sezonlarda ise Cimbom'un karşılaşmalarında 5 kez dördüncü hakemlik yaptı.

Çınar'ın dördüncü hakem olarak yer aldığı 7 mücadelede; Cimbom, 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

2007-2008
GALATASARAY 3-0 SARIYER (Türkiye Kupası)

2008-2009
GALATASARAY 1-1 SİVASSPOR (Süper Lig)
GALATASARAY 3-1 HACETTEPE (Süper Lig)

2009-2010
GALATASARAY 1-1 ESKİŞEHİRSPOR (Süper Lig)

2011-2012
BEŞİKTAŞ 0-2 GALATASARAY (Süper Lig)

2012-2013
İSTANBUL BŞB. 1-3 GALATASARAY (Süper Lig)
GALATASARAY 3-0 AKHİSAR BELEDİYESPOR (Süper Lig)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir hakem ilk kez sizin maçı yönetince veya atanınca şaşırtıcı atama oluyor.. Anadolu kulübünün maçını yönetince kimsenin gıkı çıkmıyor.. Anadolu kulübleri mi hakemleri deneyecek.. Size hep tecrübeli hakemmi verilmesi lazım...Şu kafayı değiştirmek lazım.. Ali Palabıyık, Deniz Ateş Bitnel bu yıl bu hakmeler ilk kez maç almaya başladı. .Serkan Çınar uzun zamandır Süperligde maç alıyor.. Herşeydeart niyet beklememek lazım.. Gs'nin ilk maçını yönetmesi bence daha sıkıntı hemen baskı altında kalır.. Can alıcı yerlerde kırılma düdüklerini çalamaz..