6 Şubat 2013 Çarşamba

Spaletti: Aslan'a yakışır


Rusya şampiyonu Zenit'in İtalyan hocası Spaletti, “Sneijder ve Drogba'nın Türkiye'ye gelmesine şaşırmadım" dedi.



Zenit'in dünyaca ünlü teknik direktörü Luciano Spaletti, samimi açıklamalar yaptı. Fanatik Gazetesi'ne konuşan Zenit'in hocası, Avrupa Ligi'nde oynayacakları Liverpool maçının yanı sıra Galatasaray'ın transferlerini de değerlendirdi.

Spaletti, "Liverpool, Avrupa'nın en iyi takımları arasında yer alıyor. Kendileriyle iki çok zor maç yapacağız. Ancak hedefimiz elbette turu geçmek olacak. Türk futbolunun ise son dönemde büyük bir ilerleme gösterdiğini düşünüyorum. Bunun devam etmesi halinde daha iyi yerlere geleceklerdir" şeklinde konuştu.

"BÜYÜK KATKI YAPACAKLAR"
Çizme'den tanıdığı Wesley Sneijder ile Didier Drogba'nın Galatasaray'a gelmesine şaşırmadığını belirten tecrübeli hoca, "Galatasaray sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın en önemli kulüpleri arasında yer alıyor. Sneijder, İtalya'dan tanıdığım bir isim ve Galatasaray'a büyük katkı yapacaktır. Oyunun kaderini değiştirebilecek, kalitesi tartışılmaz bir futbolcu. Drogba ise dünyanın en iyi forvetlerinden. Fiziksel anlamda güçlü olmasının yanı sıra teknik kapasitesi oldukça yüksek" dedi.

Hiç yorum yok: