19 Mart 2013 Salı

Aysal çıtayı iyice yükseltti


Avrupa'da sergilenen performansla adeta havalara uçan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Bu başarı çok güzel, ama bana yetmez" ifadesini kullandı.



Fanatik Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan sarı-kırmızılı kulübün patronu, "Tabii ki çok mutluyum. Schalke'yi eleyeceğimizden de son derece emindim. Takımın hâlâ yarışın içinde olması camiamızı gururlandırıyor. Bu başarı çok güzel, ama bana yetmez, yeni hedefim Avrupa'nın ilk 4 takımı arasına girmek. Tüm hatlarımızla bu başarıya hazırız. Önümüzde 4 hafta daha var, yeni transferlerimiz bu süreçte takıma daha iyi adapte olacaklardır. Başarıyı yakalayınca bir fazlasını aramamız gerekiyor" diye görüş bildirdi.

'Yarı final neden olmasın'
Başkan Aysal, Real Madrid'le eşleşmeyi sadece kendilerinin değil, Şampiyonlar Ligi'ndeki hiçbir takımın istemeyeceğine vurgu yaparken, "Ancak daha önce de belirttiğim gibi Galatasaray, Real Madrid'i yenmiş bir takım. Geçmişte böyle bir başarı var. Tekrarı neden olmasın. Teknik ekibimize, futbolcularımıza ve onları hiçbir yerde yalnız bırakmayan taraftarımıza güveniyoruz" açıklamasını yaptı.  

Hiç yorum yok: