15 Mart 2013 Cuma

Sneijder: Hadi şimdi gülün bakalım


Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, Türkiye'ye geldiği için kendisini eleştiren Hollanda basınından intikamını fena aldı.



Wesley Sneijder, Schalke maçının ardından Hollanda'nın De Telegraaf Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Sabah'ın haberine göre; Deneyimli yıldız, "Galatasaray'a gittiğimde tüm basın olarak benimle dalga geçiyordunuz. İşte Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeyiz. Arsenal, Manchester United gibi para içerisinde yüzenlerin elendiği Devler Ligi'nde ilk 8'deyiz. Hadi şimdi gülün bakalım. Şimdi dalga geçme sırası artık bende" diye konuştu.

Ajax ve PSV, Şampiyonlar Ligi'nde nerede?
Sneijder, De Telegraaf'a ağır ifadeler kullanmayı şu sözlerle sürdürdü:
"Sizin Hollanda takımlarınız Şampiyonlar Ligi'nde neredeler? Ajax ve PSV çeyrek finale çıkabildi mi? Galatasaray çok büyük takım. Neler başarabileceğimizi göreceksiniz. Inter'de berbat günler geçirdim. Şimdi Türkiye'de çok mutluyum.

Milli takımı değil Galatasaray'ı düşünüyorum
Hollandalı muhabirin, "Milli takımla ilgili ne söyleyeceksin?" sorusuna ise Sneijder, "Şu anda aklımda Hollanda Milli Takımı değil Galatasaray var. Geçen hafta kötü bir yenilgi aldık. Bunu nasıl telafi ederiz onu düşünüyorum" yanıtını verdi.

Hiç yorum yok: