20 Mart 2013 Çarşamba

Aysal'dan 'belli azınlık' göndermesi


Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Mart Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.



Sporx'in haberine göre; Ünal Aysal, Galatasaray'ın yükselişinin süreceğini ve buna engel olanlarla mücadele etmeyi sürdüreceklerini belirterek, "Galatasaray olarak verdiğimiz mücadele sadece yeşil sahalarla sınırlı değil. Her başarı sonrasında belli bir azınlığın saldırısına, eleştirisine maruz kalıyoruz. Schalke maçından önce de bunları gördük, yaşadık. Drogba ve Sneijder transferlerinde de durum aynıydı. Önce gelmez, niye gelsin dediler. Daha sonra tutmaz, yaramaz demeye başladılar" ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarıyla yaptığı bir konuşma sırasında geçen diyalogdan ilginç bir örnek veren Başkan Aysal, "Sizin bu yükselişinize izin vermezler dediler. Görevimiz Galatasaray için çalışmak ve Galatasaray'ın menfaatlerini gözetmektir. Son 2 yıldır arka arkada borçlarımız azalıyor. Borçlarımız azaldıkça, sportif başarılarımız dünyada ses getirmeye başladıkça içeriden de saldırıya uğruyoruz. Bu yönetimin başarısını istemeyenler var. Ancak yılmıyoruz. Her saldırıya karşı cevap verecek gücümüz var" dedi.

Avrupa'nın en güçlü 10 kulübünden biri olmak hedefini yineleyen Galatasaray Başkanı, "Şampiyonluklar da çeyrek finaller de Galatasaray için sadece ara duraktır. Bizler bu yolculukta bir süre geminin dümenini tutan Galatasaray'ın neferleriyiz. Galatasarayız misyonu bellidir. Bizler bu misyona sahip olarak kısa dönemimizde elimizden gelen mücadeleyi sergiliyoruz. Kendimize bir hedef belirledik. Galatasaray'ı 2020 yılına kadar Avrupa'nın en saygın, en güçlü 10 kulübünden biri haline getirme mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelemiz de devam edecektir" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok: