6 Mart 2013 Çarşamba

Galatasaray'da bilet isyanı büyüyor


Sarı-kırmızılı taraftarlar, Schalke 04 maçı biletlerinin satışa çıkarılmaması nedeniyle tepkili. ultrAslan'ın ardından uA-Avrupa da, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nu hedef alan bir açıklama yayınladı.



ultrAslan'ın internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"Sayın Yönetim Kurulu Üyelerimiz,

Bir hafta sonra Futbol takımımız, Şampiyonlar Ligi son 16 rövanş maçı ile birlikte son yıllarda ki en önemli müsabakasına çıkacaktır. Bu kulvarda, yönetim, teknik ekip ve sporcularımız, hem de taraftar olarak işin sonuna kadar gitmeye baş koymuş bulunuyoruz. Birlik ve beraberlikten doğacak kuvvet ile engellerin tek tek aşılacağını, her bireyin üstüne düşen görevi yerine getirmesiyle, hedefe ulaşacağımızdan şüphemiz yoktur.

Maalesef son günlerde gerek medya, gerekse farklı sanal platformlarda yayınlanmış haber ve bilgiler doğrultusunda Yönetim Kurulu‘muzun, belli bir kısım insanlara bu müsabakanın biletlerini takdim ettiğini ve bu şekilde Schalke 04 kulübü tarafindan kulübümüze gönderilmiş olan biletlerin, bizler için herhangibir platformda satışa sunulmayacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Bu tarz bilgilere ve haberlere her ne kadar inanmak istemesekte, hergün karşımıza çıkan haberler bu söylemleri teyit eder nitelikte.

Son olarak Almanya'nın Neuss şehrinde bulunan GStore´da bir 'Şampiyonlar Ligi Paketi' hazırlanılmış ve bu set adı altında 300,- € bedelle maç bileti satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda bizler çok iyi biliyoruz ki, bu mağazanın işletmecisi Serdar Coşkunvardar Fenerbahçe SK kongre üyesi ve aynı zamanda Almanya´da bulunan Fenerium mağazasının da sahibi.

Şimdi soruyoruz; bu biletlerin bu fiyat üzerinden satılması müsaadesini kim vermiştir?

Çesitli yollardan Schalke 04 kulübünün normal deplasman tribünleri olan V&W blokları dışında kulübümüze ayrıca üst katta bulunan 63-66 bloklarını ayırdığını öğrenmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile tarafınıza misafir takım tarafından 6000! bilet gönderilmiştir.

Şimdi soruyoruz; bu biletler nerede? Bu biletler kimlere hangi şartlar altında teslim edildi?

Sayın Başkan,

Siz yurt dışında uzun yıllarca ikamet etmiş biri olarak 'gurbette' bir sevdanın hasreti ile beklemenin ne olduğunu en iyi bilenlerdensiniz. Bizler Galatasaray armasının, Avrupa´nın herhangi bir bölgesine gelmesi için, gidip özlem gidermek, yanında olmak, sahip çıkmak adına çarpan yüreklerin olduğu bir oluşumuz.

Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde bir çoğunun ümidini kestiği noktada 'tek ihtimali olan insanlar' olarak Avrupa´nın en doğusundaki deplasmanda (Cluj) 500 kişi, en batısındaki deplasmanda (Braga) 650 kişi, ülkeler, sınırlar çiğneyerek bu Arma´nın yanında olduk.

2012 sezonunda oynanan Bayan Voleybol CEV Kupası Belçika deplasmanına (Asterix Kieldrecht) 450 kişi giderek ev sahibi takımı iki defa salon değiştirmek zorunda bırakmamız, aynı sezon final müsabakasında Bayan Voleybol CEV Kupası İtalya deplasmanına (Yamamay Busto Arsizio) 400 kişi ile katılmamız, hem takımımızı yalnız bırakmamış, hemde CEV yetkililerinin dikkatini çekmistir. Bu organizasyonlar takımımızın CEV Şampiyonlar Ligi için 'wildcard' hakkını elde etmesinde ve üç gün sonra başlayacak olan CEV Şampiyonlar Ligi dörtlü finaline ev sahipliğini bize vermelerinde önemli etken olmuştur.

Daha geçtigimiz hafta FIBA Euroleague 2. tur rövanş maçına Çek Cumhuriyeti deplasmanında (ZVVZ USK Prague) rakip takımın 50 kişilik kontenjanda diretmesine rağmen, salon önünde kulüp yetkilileri tarafından bir çözüm üretilmemesine rağmen, 300 kişi ile salonda yerini almış ve takımımızı sekizli finaller yolunda yalnız bırakmamıştır.

Aynı şekilde önümüzdeki haftasonu Almanya/Zwickau kentinde oynanacak ve iki gün sürecek, Avrupa Euroleague 1 Tekerlekli Sandalye eleme maçlarında 550-600 kişi ile yerini alacaktir.

Bu ve bunun gibi daha nice organizasyonlarımızı Avrupa üzerinde kulübünün organizasyon yapmamasına, karşı kulüp ile görüşüp misafir taraftar icin kontenjan sağlamamasına rağmen, hep kendi imkan ve teşebbüsleri ile katılım göstermiştir. Bunları bu organizasyonlarda takımımıza eşlik eden menajerimiz Müge Erdem hanıma ve Sayın hocamız Sedat İncesu’ya sorarak teyit ettirebilirsiniz.

Bizler geçen sene Adana´da ki kardeşlerimizin belirttiği gibi „Birgün gelirsin diye, hergün bekliyoruz“ desturu ile Arma´nın olduğu heryerde sevdamızın peşinden koşmaktayız. Bugüne kadar da ne yaptıysak bu renklere olan sevdamızdan dolayı yaptık.

Şimdi soruyoruz; Kendi mahallemiz olan Almanya Gelsenkirchen´de sizlerin yolumuza taş koyması ile ARMA´mızın yanında olmamız engellenecek mi? Bugüne kadar Avrupa´da kulübüne hiçbir branşda ceza getirmemiş, sahipsiz bırakmamış bu oluşuma, takımının yanında bulunma hakkı tanınmayacak mı?

Unutulmamalidir ki, GALATASARAY SPOR KULÜBÜ adının mevzubahis olduğu her dalda en yukarıyı hedeflemektedir ve bunu Yönetim-Sporcu-Taraftar üçgeni ile birlikte başarmaya mecburdur. Bu camia belli bir kısmın, zümrenin değil; dün, bugün, yarın ve herzaman olduğu gibi HALKIN takımıdır.

Şimdi soruyoruz; bu halkın hakkı olan bu müsabakanın biletleri kimlere peşkeş çekilmiştir? Bilinmelidir ki, biz bu kimselere hakkımızı helal etmiyoruz!

Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu‘muzdan bu sorularımıza yanıtsız bırakmaması ve aldıkları kararı en kısa zamanda tekrar değerlendirmeleri temennisinde bulunuyoruz.

Galatasaray taraftarı iyi gün dostu değildir, her zaman yanındadır ve ultrAslan Avrupa´nın olduğu her yer Ali Sami Yen'dir"

Hiç yorum yok: