6 Mart 2013 Çarşamba

Schalke maçı için bilet satışı yok


Schalke ile Almanya'da oynanacak maçın biletleri, daha satışa çıkmadan tükendi. 1200’ü loca sahiplerine tahsis edilen biletlere, sponsorlar ve iş adamları hücum edince, taraftarın payına hüsran kaldı.



Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın 12 Mart Salı günü Almanya'nın Veltins Arena Stadı'nda oynayacağı Schalke 04 maçı için hiçbir kanaldan bilet satışı yapılmayacak...

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Schalke Kulübü tarafından Devler Ligi statüsünde 57 bin kişilik kontenjana sahip Veltins Arena’da, sarı kırmızılılar için yüzde 5’lik kısma tekabül eden 2 bin 500 kişilik yer ayrıldı.

Sarı-kırmızılı kulüp, 25 ila 44 euro arasında satılan Galatasaray kısmına ayrılan biletleri öncelikli olarak Türk Telekom Arena’da loca sahibi olan isimler için satışa çıkardı. Ve Türk Telekom Arena’da loca sahibi olan isimler bu 2 bin 500 biletin tam 1200’üne sahip oldu.

YÖNETİMİN BAŞINI AĞRITTILAR
Tarihi maç için gelen az sayıdaki bilet, Galatasaray Yönetim Kurulu’nun da başını ağrıttı. Aslında bu uygulamadan yönetim de mağdur oldu.  Galatasaray Yönetim Kurulu, Schalke’deki karşılaşma için 300 adet bilet alabildi. Bu rakamdan daha fazla bilet talebinde bulunan yöneticilere olumsuz yanıt verildi. Galatasaray Kulübü’nün turizm işlerini yürüten firmaya da sınırlı sayıda 200’e yakın bilet tahsis edildi. Özetle kamu kuruluşları, sponsorlar ve Türkiye’nin önde gelen işadamlarının da ilgisi ile Schalke 04 maçının biletleri satışa çıkmadan tükendi.

Almanya’da biletlere sahip olan bazı Galatasaray Kulübü üyelerinin şimdiden 44 euroluk biletlerin tanesine 400 euro olarak fiyat biçtiği ortaya çıktı.

UltrAslan'dan bildiri
Galatasaray taraftarına herhangi bir satış yapılmadan biletlerin tükenmesi büyük tepkilere neden oldu. UltrAslan da sitesinden sert bir bildiri yayınladı. Sarı-kırmızılı tribünler, genel satışın yapılmaması ve taraftar gruplarının Almanya’da Galatasaray’ı destekleyemeyecek olmasına karşı çıktı.

Hiç yorum yok: