19 Mart 2013 Salı

"Fenerbahçe rüya görmesin"


Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı'nın, "10 Mayıs'ta şampiyonuz" sözlerine yanıt gecikmedi. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, "Fenerbahçe rüya görmesin. Sezon sonunda ipi göğüsleyeceğiz" dedi.



Futbolseverler büyük yarışta kimin hedefe ulaşacağını merakla beklerken, iki ezeli rakibin yöneticileri şimdiden söz düellosuna başladı.

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğilı, "Şampiyonluk düğümü Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak dev derbiyle çözülecek. Kalan 8 haftada en iyi sonuçları alacağımıza eminim. Bu sezon 3 kulvarda ayakta kalan tek takımız. Galatasaray ve diğer rakiplerimizi yeneceğimize eminim. Futbolcularımıza ve teknik heyete güvenimiz her bakımdan tam. Ligin final bölümünde göstereceğimiz performansla hedefe varacağımıza eminim" ifadesini kullandı.

ALBAYRAK ŞAMPİYONLUKTAN EMİN 
Fotomaç'ın haberine göre; Kiğılı'nın bu açıklamalarına cevap gecikmedi. Galatasaray'ın sempatik tavırlarıyla dikkat çeken yöneticisi Abdurrahim Albayrak, "Fenerbahçe rüya görmesin. Bu sezon şampiyon kesinlikle biz olacağız" ifadesini kullandı.

BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELECEK GÜÇTEYİZ 
Galatasaray'ın her rakibe saygı duyduğunu ve kimseyi küçümsemediğini vurgulayan Albayrak, "Yıldızlar topluluğu kadromuz, inançlı futbolcularımız ve değerli teknik adamlarımızla bu işin üstesinden gelecek bir takımız. Fenerbahçe ve Beşiktaş'la yaptığımız zorlu mücadeleden galip çıkarak şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yeneceğimizi düşünüyorum. En büyük favori Galatasaray" diye konuştu.

Hiç yorum yok: