19 Mart 2013 Salı

"Burak ve Selçuk'un yanında..."


2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda Cuma günü Andorra ile oynanacak maç için A Milli Takım kampında bulunan Arda Turan, imajıyla ilgili ilginç bir açıklama yaptı.



NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Arda Turan, "Annem küçükken saçlarımın kıvırcık olduğunu söylüyor. Tip olarak çok bir beklentim yok. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın yanında benim tipimin konuşulacak hali yok. Gülüp geçiyorum. İnsanlar bunun hakkında konuşurken mutlu oluyorlarsa sorun değil. Saçlarım şimdilik böyle iyi gidiyor, ama kesilebilir de" dedi.

Yıldız oyuncu, Andorra maçı için "Futbolda artık kimse kimseyi küçümsemiyor. Maçımızı kazanarak Türkiye’ye dönmek istiyoruz. Herkes de işin ciddiyetinin bilincinde. Hedef 2014 Dünya Kupası’a gitmek. Nasıl gidersek gidelim. Önce Andorra'yı geçmeliyiz. Ardından da kazanmamız gereken bir Macaristan maçı var. Bu potansiyele sahibiz. Ülke basınına ve taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Macaristan maçında dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Çok heyecanlıyım, turnuva kaçırmak istemiyorum. Kimseye hayal satmıyoruz, 2014 bu ülke için çok önemli. 2020’yi almak nasıl önemliyse, 2014’e gitmek de çok önemli. Türkiye artık ismini ön taraflara çıkartan bir ülke konumunda. İşimiz daha bitmedi, savaşmaya devam etmek lazım" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: