16 Mart 2013 Cumartesi

"Madrid'in Ronaldo'su, Mourinho’su varsa..."


Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal, Aysal Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşmeleri hakkında iddialı konuştu.



Kolay bir kura çekmediklerinin farkında olan Ünal Aysal, “Büyük hedeflere yürüyorsanız rakipleriniz de büyük olur. Yukarıda havaların hiç günlük güneşlik olduğunu gördünüz mü? Hayır! Yukarıda hava hep sert eser. Real Madrid de böyle bir kura. Belki de çekebileceğimiz en zor kura. Ama sporda pes etmek, önceden teslim olmak yok. Sahaya çıkar, aslanlar gibi oynarız” açıklamasında bulundu.

BİZİM DE BURAK’IMIZ VAR
AMK'nın haberine göre; Fatih Terim ve talebelerine yarı final yolunda güvenen Aysal, "Galatasaray büyük bir marka, büyük bir kulüp. İstanbul’da Monaco'da kazanılan zaferler var. Bunlara yenilerini eklemek istiyoruz. Real Madrid'in Ronaldo'su, Mourinho’su varsa bizim de Burak'ımız, Fatih Terim'imiz var" ifadesini kullandı.

Başkan, “Fatih Terim bu tip zorlu yarışları seven bir kişilik. Elini taşın altına koymaktan imtina ettiğini hiç görmedim. Galatasaray’ı bu turdan alnının akıyla çıkartacak bir formül bulacaktır” diye ekledi.

Hiç yorum yok: