7 Mart 2013 Perşembe

Aysal'dan Terim'e: Bırakmam hocam


Hafta başında İtalyan basınına konuşan Terim'in sözlerini bu hafta yapılan olağan toplantıda soran Başkan Aysal, tecrübeli çalıştırıcıya ilginç bir cevap verdi.


Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en önemli adaydı durumunda olan ve en yakın rakibi Beşiktaş'a 5 puan fark atan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim'in Florya Metin Oktay Tesislerin de gizli bir zirve yaptıkları ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı takımın son durumunun ve Schalke maçının değerlendirilmesinin yapıldığı zirveye damgasını vuran konu, İtalyan basınında Terim hakkında çıkan transfer söylentileri oldu. Her fırsatta Terim'in Galatasaray için çok önemli bir değer olduğunun altını çizen Aysal'ın, tecrübeli çalıştırıcıya transfer dedikodularını sorduğu ve "Ben burada olduğum sürece bir yere gidemezsin. Bırakmam hocam" dediği öğrenildi. Fatih Terim'in de, Aysal'a "Galatasaray'dan başka hiçbir düşüncem yok" yanıtını verdiği öğrenildi.

Fatih Terim, hafta başında İtalyan La Repubblica Gazetesi'ne verdiği röportajda, "İtalya ikinci vatanım. Bir gün dönmek beni mutlu eder" demişti.

Hiç yorum yok: