8 Mart 2013 Cuma

Takım arkadaşlarından büyük jest


Galatasaray’da kaptan Sabri, Hamit, Yekta ve Çağlar aralarında 60 bin lira toplayarak, aylık 2 bin 500 lira kazanan Eray İşcan’a cip aldı. Genç kalecinin menajeri de araç için 15 bin liralık katkı sağladı.


Fernando Muslera'nın ardında ikinci kaleci olarak bekleyen 21 yaşındaki Eray İşcan'a, ağabeylerinden büyük bir jest geldi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Aylık 2 bin 500 lira alan ve ailesinin mali durumu iyi olmayan Eray İşcan için, sarı-kırmızılı takımın tecrübeli isimleri aralarında para toplayarak, genç eldivene ilk arabasını aldı. 2004 model Range Rover marka cip için kaptan Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş ve Çağlar Birinci'nin 15'er bin lira vererek 60 bin TL topladıkları öğrenildi. Ayrıca Eray'ın menajeri Metin Çetin'in de yine 15 bin liralık bir destek verdiği belirtildi.

Ailesi Zonguldak'ta
Eray'a jest yapmak için Florya'daki Vitrin Oto'ya giden oyuncuların karar kıldıkları araç için bir jest de galeri sahibi Mehmet Çelik'ten geldi. Çelik'in de yaptığı 25 bin liralık indirimle sarı-kırmızılı futbolculara destek verdiği kaydedildi. Böylece geleceğin çok önemli eldivenleri arasında gösterilen 21 yaşındaki Eray bir cipin sahibi oldu.

Ailesi Zonguldak'ta yaşayan Eray'ın babası emekli memur, annesi ise evhanımı. Genç kaleci, Florya'da menajerlerinin kendisine tuttuğu dairede kalıyor. Teknik Direktör Fatih Terim ve kaleci antrenörü Claudio Taffarel tarafından çok beğenilen 21 yaşındaki Eray, sarı-kırmızı takımın kazandığı maçlarda galibiyet priminin yüzde 25'ini alıyor. Sarı-kırmızılı eldivenin, Galatasaray ile 31 Mayıs 2014'e kadar sözleşmesi var.

Hiç yorum yok: