7 Şubat 2013 Perşembe

'Drogba ve Sneijder sürpriz oldu'


Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, Wesley Sneijder ve Dider Drogba transferleri ile Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi şansını değerlendirdi.



Tecrübeli çalıştırıcı Bernd Schuster, "Gerçekçi söylemek gerekirse Drogba ve Sneijder'in Galatasaray'a transferleri benim için sürprizdi. Galatasaray çok tanınmış bir kulüp. Geçen sezon şampiyon oldu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kaldı. Zaten kaliteli ve tanınmış oyunculara sahip, ama bu iki oyuncunun gelmesi takıma büyük renk ve güç getirdi. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kupa kazanmayı kendine birinci amaç edinmeli. Diğer Türk takımları da öyle. İçerideki başarılar bir yere kadar önemli. Asıl olan Avrupa'daki başarı. Bunu hedefledikçe Türk takımları gerçek başarıyı yakalayabilir" dedi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Alman teknik adam, "Schalke 04 maçları zor olacak, ama Drogba ve Sneijder'in getireceği güçle birlikte Galatasaray'ın turu geçebileceğine inanıyorum. Şampiyonlar Ligi kupası için önceden bir şey söylemek mümkün değil. Geçen sezon sürprizler oldu. Real Madrid ve Barcelona yarı finalde elendi. Bayern Münih ve Chelsea final oynadı. Yine sürprizler olabilir. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanmanın Galatasaray için zor olduğunu düşünüyorum, ama gelecek sezon daha ciddi düşünecekler. Galatasaray gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde daha iddialı olacak" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok: