3 Mart 2013 Pazar

Drogba’ya adam dayanmıyor


Galatasaray'ın yıldız golcüsü, Ayila Yussuf ve David Barral’dan sonra dün de Servet Çetin'i nakavt etti.


Didier Drogba, Türkiye’ye ilk geldiğinde sorduğu ilk sorulardan biri “Servet ne yapıyor?” olmuştu. Zira 2009 yılında İzmir’de oynanan Türkiye-Fildişi Sahilleri hazırlık maçında ikili karşı karşıya gelmişti. Drogba sonradan oyuna girmiş, her ne kadar son dakikada golünü atsa da Servet Fildişili’nin kramponunu parçalamıştı. O maçtan yaklaşık 4 yıl sonra ikili bu kez Eskişehir Atatürk Stadı’nda buluştu.

AMK'nın haberine göre; Sağ arka adalesinden sakatlandığı için takımını son iki haftada yalnız bırakan Servet, dün yeniden ilk 11’deydi. Ancak Drogba ile eşleşen Servet Çetin, bu 'çetin' mücadeleye sadece 33 dakika dayanabildi. Önce 33. dakikada sakatlandığı için kendisini yere attı, 2 dakika sonra da yerini Causic’e bıraktı. Servet’in sakatlığı yeniden nüksederken Drogba, Türkiye’de üçüncü futbolcunun sakatlanmasına neden oldu.

YİNE 33!
Geçtiğimiz hafta oynanan Orduspor maçında Drogba’yı marke eden Nijeryalı savunma oyuncusu Yussuf tıpkı dün Servet’in sakatlandığı dakikada olduğu gibi 33. dakikada sakatlanarak yerini Şamil’e bırakmıştı. Aynı maçta Drogba’nın maç içinde çarpıştığı İspanyol David Barral da geceyi hastanede geçirmişti. Akhisar maçında Burak Yılmaz gol attığı anda Drogba ile çarpışınca kısa süreli bir sarsıntı yaşamıştı.

Hiç yorum yok: