2 Mart 2013 Cumartesi

Fatih Terim'den ilginç yorum


Muslera'nın Orduspor maçında Selçuk İnan'a çarptırdığı topun kaleye girmesiyle futbol tarihinin en ilginç gollerinden biri gerçekleşirken, Terim şanssızlıktan yakındı.



Bugüne kadar kaleci Fernando Muslera'nın bir anlamda kendi kalesine attığı gol için konuşmayan Fatih Terim'in golle ilgili yorumunu Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural paylaştı.

Radyospor'da Arkomen'in sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programına katılan Vural, Uruguaylı file bekçisinin yaşadığı talihsizlikle ilgili konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Benim takımım oyunu çirkinleştirmez. Kazanmak için her gereken neyse yapıyoruz. Ama ben ne bileyim Muslera'nın başına gelenin bizim başımıza gelmeyeceğini ya da öyle bir şansla gol bulmayacağımız?  Muslera'nın başına geleni gördük. Fizik kurallarına aykırı. Maçtan sonra Fatih hocayı aradım, 'Fatih ne oldu, o gol bizi de çıldırttı' dedim, Terim de 'Bir insanın doğru gitmeyecekse işi, muhallebi yerken kırılır dişi' şeklinde yorum yaptı. Haklı. Futbolda bunlar oluyor. Bazen önüne geçemiyorsunuz" dedi.

Hiç yorum yok: