2 Mart 2013 Cumartesi

"Galatasaray bir daha aşağıya inmez"


Galatasaray'ın eski ikinci başkanı Ergun Gürsoy, "Galatasaray bundan sonra hep mutluluk verecektir. Bir daha aşağıya inmez" dedi.



Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ergun Gürsoy, "Galatasaray geniş kadrosu olan, iyi yolda olan bir takım. Zaman zaman tökezliyor. Sonra bunlardan ders çıkarıyor. Ama bundan sonra ders alacak bir şey kalmadı. Daha dikkatli olacaklardır. Dolayısıyla çok başarılı olacaklardır" diye konuştu.

TAKIM İYİ GÜNÜNDE OLURSA SCHALKE'Yİ ELER 
Ergun Gürsoy, Schalke ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı için ise "Schalke, küçümsenecek bir takım değil. Türkiye'de herkes yürüye yürüye bir işi bitireceğimizi düşündü, ama öyle değil. Dikkatli ve temkinli olan, iyi gününde olan bir Galatasaray orada turu geçir. Almanya'da Galatasaray yalnız değil. Korkacak bir şey yok" dedi.

DROGBA, HAGI GİBİ OLACAK
Drogba ve Sneijder'in takımı çok büyük katkı sağlayacağını belirten Gürsoy, "Drogba da Sneijder de çok kabiliyetli sporcular. Kariyerleri var. Oynama kabiliyetleri var. Şu anda ikisi de iyi durumdalar. Galatasaray'a 2 yıl, hatta 4 yıl hizmet verecek kapasiteleri var. Hagi'yi aldığımızda çok büyük tenkitler yapılmıştı. 'Ergun Gürsoy asker arkadaşını aldı' diye manşet atıldı. Hagi, bizi 5 yıl başarıdan başarıya koşturdu. Drogba da öyle olacak. Bu tür lider futbolcular takımlarda olmalı" ifadelerini kullandı.

CEZAYI GEREKTİRECEK BÜYÜK BİR ŞEY YOKFatih Terim'e verilen cezayı da değerlendiren Gürsoy, "Zaman zaman hepimiz hatalar yapabiliriz. Sinir sistemimize hakim olamadığınımız zaman böyle şeyler olur. Sonrasında mertçe arkasında durulur. Cezası çekilir. Bu ceza nedeniyle de kıyamek kopmaz. Herkese neyse Fatih Terim'e de o uygulansın isteriz. Ama ben ortada çok büyük, abartılacak bir şey olduğunu görmedim" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'YE ÜZÜLDÜM 
Ergun Gürsoy, Fenerbahçe'nin UEFA tarafından cezalandırılmasına üzüldüğünü dile getirerek, "Fenerbahçe'ye gelen cezaya çok üzüldüm. Yazık. Herkes elindekinin kıymetini bilsin. Aslında biz çok zengin bir ülke değiliz. Ama futbola çok para harcanıyor. Bunun da kıymetini seyredenler bilsin. Dışarıdan sahaya fişek atmasın. 'Yoktur yemeye vardır vermeye' lafı vardır. Bizden bir sürü para çıkıyor. İki tane kendini bilmezin orada gösteri yapması adına. Ben üzülüyorum" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok: