2 Mart 2013 Cumartesi

ultrAslan'dan yönetime suçlama


Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu ultrAslan, deplasmanda oynanacak Schalke 04 maçı öncesi başkan ve yöneticilere tepki gösterdi.



ultrAslan'ın internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"Sevgili Galatasaraylılar,

Şampiyonlar Ligi Kupası hedefimize adım adım ilerlerken, bu sezonun belki de tarihimizin en önemli karşılaşmalarından birinde, 12 Mart tarihinde Schalke04 ile karşı karşıya geleceğiz...

Başta Sayın Başkanımız Ünal AYSAL, Yöneticilerimizden Ali DÜRÜST, Sportif AŞ Genel Müdürü Lütfi ARIBOĞAN'ın ve diğer yöneticilerin maç biletlerinin bir kısmını kendi çevresine, diğer kısmını ise loca sahiplerine, kendilerine yakın cemiyet ve derneklere ayırmış olduğunu üzülerek öğrendik.

Yıllardır Dünya’nın en büyük futbolcularının hayranlığını kazanmış, son birkaç yıldır her türlü tahrike rağmen kulübüne bir tek kuruş ve bir maç bile ceza aldırmamış, Galatasaray örf, anane gelenek ve göreneklerine uygun hareket eden Büyük GALATASARAY taraftarına yönetimin ödül(!) anlayışı bu olsa gerek...

Manchester ‘da 70 bin İngiliz taraftarını susturarak, Manchester United’a kendi evinde deplasman yaşatan, Grup maçlarında kimsenin gitmeye tenezzül etmediği Romanya ve Portekiz deplasmanlarına giden, Branş ayırmaksızın (Engelsiz Aslanlar, Erkek ve Bayan Basketbol, Erkek ve Bayan Voleybol, Su Sporları maçlarına)Avrupa’da ki tüm maçlara işlerini güçlerini bırakarak, binlerce kilometre giden ultrAslan’ın ve ultrAslan Avrupa’nın varlığını hiçe sayan yönetim, adeta turistlik gezi düzenlemektedir!

Yıllardır Sarı & Kırmızı aşk ile Gaziantep’e, Erzurum’a, Diyarbakır’a, İzmir’e giden ve Schalke04maçı için de özel olarak aylar öncesinden her türlü hazırlığını yapan (Şuan sadece İstanbul’da vizesini alan 400 ultrAslan üyesi tüm uçak ve hotel rezervasyonunu yapmıştır.)taraftarının gücünden eksik olarak deplasmanda böyle önemli bir maça çıkacak olması kabul edilemez!

Yönetimden bu konuyu aklıselim biçimde tekrar değerlendirmelerini istiyor ve GALATASARAY menfaatleri doğrultusunda hareket etmelerini bekliyoruz!

Bu ülkeye şampiyonlar ligi kupası gelecekse; O kupayı GALATASARAY getirecek! Ve büyük GALATASARAY taraftarını arkasına alarak getirecek..."

Hiç yorum yok: