22 Ekim 2011 Cumartesi

10 maç dayanabildi

Galatasaray'da sezon öncesi hazırlık dönemi ve ligin ilk 6 maçında alışılmışın aksine sakatlık problemi yaşamayan Milan Baros, ligin 7. haftasını tamamlayamadı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, son 2 yıldır 'Baros şoku' başlıklı haberlere alıştı. Nitekim golcü oyuncu, vaktinin çoğunu saha içi yerine Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde geçirdi.

Fatih Terim'in göreve gelmesi ve Elmander'le girdiği forma rekabeti sonrası gerçek kimliğini sahaya yansıtmaya başlayan Baros, Antalya'da bir kez daha kenar yönetimine 'beni değiştirin' işareti yaptı.

Geçen sezon sakatlıklarla boğuşan Çek yıldız, tam form tutmaya başlamıştı ki, Arena'da Fenerbahçe ile oynanan derbide kırmızı kart gördü. PFDK'nın 3 maçlık cezasının ardından 30, 31 ve 32. hafta toplam 167 dakika sahada kalan Baros, Gençlerbirliği ve Konyaspor maçlarında ise sakatlığı nedeniyle yer almadı.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon, şike soruşturması nedeniyle bir aylık gecikmeyle 9 Eylül'de start aldı. Hazırlık döneminde Real Madrid, Olympiakos, Liverpool, Twente ve Unterhaching'e karşı ter döken, ligde yeniden ilk 11'e girmeyi başarmasında karşın görev aldığı 6. karşılaşmada sekerek dışarı çıktı.

Hiç yorum yok: